RM19,000 Honda Civic Fd 1.8 Auto 09/14 - Kereta Sambung Bayar - Continue Loan Cars - Batu Caves

  • Location: Batu Caves, Selangor, Malaysia

**Honda Civic Fd 1.8 09/14
**Bulanan RM990.00
**DEPOSIT RM 19000

LOKASI : Jalan OS 1, One Sierra, Batu Caves
- Boleh datang terus dan pandu uji
- Dokumen owner & kereta lengkap
( bawa IC, lesen, bil api/air, dan downpayment)
- Perjanjian sambung bayar sudah tersedia
- Laporan polis boleh diuruskan

Call / whstpp +6017-2254406 / 017-3756299
Office : +603-61280031

-Kelulusan mudah dan tepat,proses pengeluaran kurang 1 jam,bayar dan bawa pulang kereta,tiada syarat apa2 di perlukan):
(sila tinggal kan mesej jika panggilan tidak di jawab, mesej wassap call) kami juga terima trade in kereta cash dan sambung bayar, membeli kereta sangkut atau di tarik bank secara sambung bayar dan kereta cash
- kelulusan mudah dan tepat,proses pengeluaran kurang1 jam,bayar dan bawa pulang kereta,tiada syarat apa2 di perlukan
- kami juga terima trade in kenderaan2 cash dan secara sambung bayar
- Juga membeli kenderaan2 sangkut atau di tarik bank dengan secara sambung bayar
tq.

Cars attributes

2009
2

Nak Diskaun Lagi? Sebut KeretaSambungBayar.Net

Contact Advertiser Share Kereta Lain Dari Sheikh Kereta

Published date: June 21, 2017

Related listings

  • $$$$$ SYARIKAT KAMI MEMBELI KERETA TERTUNGGAK DI BANK DENGAN HARGA TERTINGGI $$$$$
    $$$$$ SYARIKAT KAMI MEMBELI KERETA TERTUNGGAK DI BANK DENGAN HARGA TERTINGGI $$$$$
    RM88,888,888

    kereta di Ampang Selangor - September 25, 2017

    Kereta Jual Beli Kereta Sambung Bayar. Mat ! ! Kereta sapa kat umah ko tu..? Kereta anak aku.... Dah tak bayar lama dah tu.... huhu.... Hutang dekat bank berse...
    Auto ·  PETROL ·  Dealer · 
  • Suzuki Swift 1.4 Auto 2014 Sambung Bayar/continue loan
    Suzuki Swift 1.4 Auto 2014 Sambung Bayar/continue loan
    RM14,500

    kereta di Ampang Selangor - September 24, 2017

    Suzuki Swift 1.4 Auto 2014 Sambung Bayar/continue loan *Deposit RM14,500 *Monthly RM730 *Balance 5 years++ -call/sms/wat...
    2014 ·  Engine size (cc): 1400 ·  Auto ·  PETROL ·  Dealer · 
  • Toyota Vellfire 2.4 2008/2011 Sambung Bayar/continue loan
    Toyota Vellfire 2.4 2008/2011 Sambung Bayar/continue loan
    RM54,500

    kereta di Ampang Selangor - September 24, 2017

    Toyota Vellfire 2.4 2008/2011 Sambung Bayar/continue loan *Deposit RM54,500 *Monthly RM2800 *Balance 3 years++ *8 Seater...
    2011 ·  Engine size (cc): 2400 ·  Auto ·  PETROL ·  Dealer · 

Useful information

  • Avoid scams by acting locally, face-to-face
  • Never pay with any kind of Bank Transfer services
  • Never pay with Western Union, Moneygram or other anonymous payment services
  • Don't buy or sell outside of your country. Don't accept cashier cheques from outside your country
  • This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"
Top